Skip to main content
“Ik wilde echt even flinke stappen maken op gebied van spel en zang. Nu kan ik echt oprecht zeggen dat je dan bij Musicalcamp op het juiste adres bent!”

Hoe ik MusicalCamp beleefd heb

Hoi Hoi! Ik ben Martijn, en ik was afgelopen zomervakantie voor de eerste keer mee op Musicalcamp. En WAUW! Wat een ontzettend leuke tijd heb ik gehad!

Ik heb besloten mee te doen aan Musicalcamp, omdat ik al jarenlang graag aan toneelspelen en zingen doe. Op de lokale theaterscholen vond ik dat we te lang bleven hangen op hetzelfde niveau. Ik wilde echt even flinke stappen maken op gebied van spel en zang. Nu kan ik echt oprecht zeggen dat je dan bij Musicalcamp op het juiste adres bent!

De lessen liedinterpretatie waarbij je een veel beter beeld krijgt over hoe je een lied nou echt goed overbrengt op het publiek, de danslessen waarbij je op heerlijke (musical)nummers een fantastische choreografie maakt, Musicalcamp heeft van alles wat. Ook al is dansen niet je helemaal je ding; je zult je hier zeker vermaken!
Musicalcamp heeft me echt doen inzien dat ik echt heel veel van theater/musical houd en ik ben nu nog meer gedreven om steeds meer bij te leren. Musicalcamp laat je vertrekken met een enorm propvolle rugtas aan informatie en kennis die je in de loop van het jaar overal kunt toepassen bij bijv. toneelverenigingen.
Zo heb ik me ook ingeschreven voor de productie ‘Anastasia de Musical’ met het idee dat dit weer een mooie stap zou kunnen zijn om veel ervaring op te doen en dat ik hier wel eens mijn rugzak vol musicalcampkennis wilde toepassen. En met succes! In de musical ‘Anastasia’ ben ik te zien als Dimitri, ontzettend gaaf!
Musicalcamp heeft me nog eens extra gemotiveerd om te doen waar ik van houd, het heeft me héél veel vrienden opgeleverd en geweldige kansen geboden waar ik enorm blij mee ben!
Zie ik jou aankomende zomervakantie?