Theaterproducties van MusicalCamp; Het podium op!

Theaterproducties heb je in alle vormen en maten. Van professionele landelijke tour, tot een amateurproductie in de achtertuin. Maar het belangrijkste is: alles gebeurt met dezelfde passie! 
Tijdens MusicalCamp kiezen we er bewust voor om geen musical te maken. Professionele musicalartiesten doen er vijf tot acht weken over om een musical te repeteren, waarom zouden amateurs het dan in een week kunnen?

Maar MusicalCamp zou MusicalCamp niet zijn als we onze deelnemers niet alsnog ervaring zouden bieden. Sinds 2011 biedt MusicalCamp, naast het onderwijsprogramma in de zomer, ook theaterproducties aan als manier om ervaring op te doen.

Naast de producties waar je specifiek voor moet worden gevraagd of auditie voor moet doen, zijn er ook producties waarin alle deelnemers van MusicalCamp mee mogen doen. Op deze manier bieden we meer dan enkel basislessen, maar ontwikkelen deelnemers ook praktijkervaring. 
Je krijgt dus de kans om op een groot podium te staan, maar ook om op te treden met professionele musicalartiesten. Zo hebben meerdere van onze deelnemers al in grote theaters mogen staan, naast namen als René van Kooten, Sophie Veldhuizen en Ara Halici. 

Waar kan ik me inschrijven?

Momenteel loopt er geen productie. Maar we zijn natuurlijk altijd bezig met de toekomst. Zodra er nieuwe projecten aankomen, lees je dat op deze site. Wil je de eerste zijn die het hoort? Schrijf je dan hieronder in voor onze nieuwsbrief! 

Een impressie

Bekijk hiernaast de vlog van Pamela over haar optreden in 2016 samen met andere kampdeelnemers, tijdens opening van de Uitmarkt - Musical Sing a Long! 

Hieronder vind je foto's van andere optredens waar onze deelnemers aan meededen. 

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01