Stage lopen bij MusicalCamp

Elk jaar voorziet MusicalCamp in stageplaatsen. Wil jij stagelopen? Kijk eens hieronder of je in aanmerking komt! 

Theaterstage

Veel deelnemers van MusicalCamp zitten op een vooropleiding of voltijd theateropleiding. Ramaekers Entertainment (het bedrijf achter MusicalCamp) is GOC gecertificeerd en daarmee een erkend stagebedrijf. Deelnemers van ons liepen stage bij:

Best of Musical, Reaching for Broadway, MusicalMemories, MeidenLive Winterwonderland, Universal Pictures Nederland (Annie de film), de vakantiebeurs en vele andere projecten. Daar waar een deelnemer mee mag doen aan een productie, zijn wij altijd bereid om (mits dit nodig is) een stageplek ter beschikking te stellen. Begeleiding van de stage is afhankelijk van de soort stageplaats.

Productie en onderwijs stages

Naast de theaterstages is er ook de mogelijkheid om productie of onderwijsstage te lopen. Dit zijn geen reguliere stages omdat wij steeds voor korte trajecten mensen nodig hebben. We kunnen om die reden geen volledige stages aanbieden. Onze zomerkampen duren nu eenmaal maar een paar weken per jaar. Tijdens deze weken draai je echter wel meer dan genoeg uren. De verantwoordelijkheid over de kinderen is immers vierentwintig uur per dag.
We nemen oud MusicalCamp deelnemers liever niet aan voor productie- of stageplaatsen. Er kan enkel gereageerd worden op (stage)vacatures die we online plaatsen. Wil je iets vragen over stage lopen bij MusicalCamp? Stuur dan even een mailtje naar info@musicalcamp.nl

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01