Onderwijsprogramma

Naast de gezelligheid, is de kwaliteit van ons onderwijs heel erg belangrijk. We stellen ieder jaar een team van topdocenten samen voor MusicalCamp. Daarbij kijken we naar diversiteit binnen het lesprogramma. We werken met docenten die hun sporen hebben verdiend in de musicalwereld, zowel op het podium als docerend op opleidingen. In ons vaste docententeam zitten docenten die ook lesgeven op bijvoorbeeld Codarts Conservatorium Rotterdam, Lucia Marthas Dansacedemie en de Frank Sanders Academie. 

Ook hebben we docenten die, naast een vakinhoudelijke opleiding, een pedagogische achtergrond hebben. Deze combinatie maakt dat ze uiterst effectief les kunnen geven aan de jongste kindergroepen.

Het vast team wordt elke week aangevuld met gastdocenten, die een workshop geven binnen hun specialisatie. Hierdoor zijn de lessen op zeer hoog niveau. 

Meer info over de docenten

Het lespakket van MusicalCamp

Tijdens MusicalCamp krijg je les in verschillende theaterdisciplines. Afhankelijk van je leeftijdsgroep krijg je meer of minder lesuren. Het vakkenpakket bestaat uit onder andere:

  • ensemblezang
  • dans 
  • staging
  • liedinterpretatie
  • spel

Daarnaast zijn er verdiepingsuren en keuzevakken, waarmee je je eigen lespakket verder kunt samenstellen. Zo kan je zelf kiezen waarin je je meer wilt verdiepen. 

De opbouw van de lessen

Tijdens de lessen werk je vanuit je vaste klas. Deze bestaat uit ongeveer 10 leerlingen. De klas is ingedeeld op leeftijd en niveau. Sommige vakken zoals liedinterpretatie heb je in deze kleine club. Andere vakken zoals dans, staging of ensemblezang heb je met meerdere klassen tegelijk. Het uitgangspunt is voor elke docent om de klas op zijn gemiddelde niveau te benaderen. Het is hierbij de bedoeling dat alle leerlingen ook actief meedoen. Uiteraard kan het zo zijn dat het door een blessure niet mogelijk is om deel te nemen aan een les. We verwachten dan altijd wel je aanwezigheid. Voor aanvang van de les meld je dit bij de leraar.

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01