Docenten van MusicalCamp

Tijdens een week MusicalCamp kan je proeven van alle facetten van het musicalvak. Zo krijg je zangles van de beste zangcoaches van Nederland, ga je in de dramalessen aan de slag met teksten en improvisatie en leer je in de danslessen verschillende choreografieën aan van dansdocenten, die hun sporen ruimschoots hebben verdiend in de professionele musical- en/of danswereld. Maar je leert ook de disciplines combineren in bijvoorbeeld een liedinterpretatie lessen. Voor alle lessen kiezen wij de beste docenten, die jou gaan helpen met jouw persoonlijke leerdoelen. 

Hieronder kun je vast kennis maken met docenten die lesgeven op Musicalcamp.

Teamleider docenten

Ons docententeam wordt aangestuurd door een teamleider. Hij is het hele jaar bezig met lesinhoud en roosters, zodat we het beste aanbod kunnen bieden in de zomer. 

Meer informatie over onze teamleider Syd Horster? Klik dan hier

Gast Docenten

Pia Douwes

Lessen: Masterclass liedinterpretatie week 1 & 2.

Marjolein Teepen

Lessen: Masterclass liedinterpretatie week 3.

Alberto ter Doest

Lessen: Masterclass zangtechniek week 1 2 & 3.

Vaste Docenten

Syd Horster

Functie: Artistiek leider

Lessen: Esemblezang, spel, liedinterpretatie & zangtechniek.

Alle weken

Bijzonderheden: Hoofddocent van het Universal Voice Instituut. Zangdocent aan de Frank Sanders Academie, gaf verder les op onder andere Codarts (Conservatorium Rotterdam).

Marijke Castelijns

Lessen: Dans, liedinterpretatie, spel

Alle weken

Bijzonderheden: Als choreograaf betrokken bij verschillende grote producties. Verder werkzaam voor o.a. de Frank Sanders Academie.

Cindy Bell

Lessen: Dans, liedinterpretatie, spel

Week 2

Bijzonderheden: Speelde in tal van producties, twee keer genomineerd voor een MusicalAward. Docent aan o.a. Lucia Marthas Dans Academie.

Lisse Knaapen

Lessen: Spel, Liedinterpretatie

Week 1, 2 & 3.

Bijzonderheden: Speelde de hoofdrol van 'Sky' in 'Sky de Musical' was verder te zien in de toneelbewerking van 'Entouchables'. Werkzaam als docent aan het conservatorium van Rotterdam (Codarts).

Sander van Voorst

Lessen: Spel, Liedinterpretatie

Week 1 & 2 

Bijzonderheden: Speelde in onder andere Soldaat van Oranje de musical. Was afgelopen seizoen te zien in Mozart! de musical in Antwerpen.

Diederick Ensink

Lessen: Spel, Liedinterpretatie, Ensemblezang.

Week 1 

Bijzonderheden: Speelde in tal van voorstellingen zoals 'Pluk van de Pettenflet'. Momenteel onderdeel van theatergroep 'Purper'. 

Eva Heijnen

Lessen: Spel, Liedinterpretatie

Week 3

Bijzonderheden: Studeerde aan de Amsterdamse Toneel Academie. Speelt sinds twee jaar als vaste actrice voor Toneelgroep Amsterdam. Speelde Anne Frank in de grootschalige productie 'Anne'.

Marcel Visscher

Lessen: Liedinterpretatie, dans.

Week 1

Bijzonderheden: Speelde grote rollen als 'de gelaarsde kat' in de gelijknamige Efteling musical. 'Gaston' in Beauty and the Beast in het Circus Theater. En tal van andere rollen. Werkzaam als docent aan Fontys Hogeschool voor de kunsten.

Joost de Jong

Lessen: Liedinterpretatie, dans.

Week 3

Bijzonderheden: Speelde onder andere de Hoofdrol in 'Saterday Night Fever'. Was te zien in tal van producties waaronder 'de Drie Musketiers'. Geeft les door het hele land.

Hendrik Lebon

Lessen: Dans

Week 3

Bijzonderheden: Studeerde in 2005 af aan de Fontys Dansacademie Tilburg als uitvoerend danser. Hij ging oa. op wereldtournee met het stuk ‘Mannen’ van de choreograaf Ives Thuwis en danste bij het Koninklijk ballet van Vlaanderen. 

Nicky van Kleef

Lessen: Dans

Week 2

Bijzonderheden: Studeerde af aan de Fontys dansacademie Tilburg, richting Jazz-Urban.

Hij danste o.a. bij de Toppers in Concert en diverse  dansgezelschappen, waaronder nu die van Isabelle Beernaert. Hij deed in 2012 mee aan The Ultimate Dance Battle.

Pianisten

Elke week zijn er pianisten aanwezig op kamp, om jou te begeleiden in je liedinterpretatie lessen. Natuurlijk mag je altijd met een instrumentale band zingen, maar met een pianist in de les kan je gerichter werken met je docent. 
Maak hieronder kennis met onze pianisten! 

Guus van Wolde

Pianist

Luuk van Kesteren

Pianist

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01