Nieuws MusicalCamp

Lees hier de laatste nieuwtjes rondom MusicalCamp. Wil je écht up to date blijven? Houd dan onze facebookpagina in de gaten! 

Persbericht
04-01-2016

Met Freek Bartels op MusicalCamp

Musicalster Freek Bartels zal komende zomer voor het eerst zijn opwachting maken tijdens MusicalCamp. Dit zomerkamp voor zowel jonge als oudere musicalliefhebbers geeft de deelnemers de kans les te krijgen van de grote namen uit het theatervak.

Freek werd bij het grote publiek bekend na het winnen van 'Op zoek naar Joseph'. Momenteel is hij te zien als Gaston in 'Beauty and the Beast'.  Freek zal op de tweede van de drie zomerkampweken les komen geven. De overige weken komt er een andere grote naam uit het theatervak lesgeven. Daarnaast zijn tijdens alle drie de kampweken nog verschillende gastdocenten te vinden op MusicalCamp.

Zeven dagen lang krijg je dagelijks zes tot acht uur les in verschillende musicaldisciplines. Ook produceert de organisatie van MusicalCamp theatervoorstellingen met deelnemers en verzorgen zij musicalreizen naar Londen.

Wil jij met Freek op kamp? Schrijf je snel in via www.MusicalCamp.nl 

Persbericht
12-05-2015


Zangers MusicalCamp openen première Pitch Perfect 2

Vandaag mochten vier zangers van MusicalCamp de première van de nieuwe bioscoopfilm Pitch Perfect 2 openen. De zangers brachten een vierstemmige medley ten gehore van nummers uit de film. Uiteraard werd dit a capella gedaan, passend in de stijl van de film.
Het is niet de eerste keer dat de deelnemers van MusicalCamp betrokken zijn bij een dergelijke première. Onlangs waren ze nog verantwoordelijk voor de opening van de rode loper op de première van de nieuwe ‘Annie’ film.

De zangers zijn allen MusicalCamp veteranen en hebben tussen de drie en vijf jaar MusicalCamp ervaring. Ook komende zomer zijn ze er weer bij.

De groep bestaat uit Emma Heesters (o.a. Reaching for Broadway in het M-lab), Carlie Spruijt (o.a. Bob de Bouwer de musical), Ginno Rehling (Reaching for Broadway en finalist van het SBS6 programma ‘Popster’) en Britt van Schie. Britt was onlangs nog musicalnieuws toen ze haar versie van het nummer ‘Flight’ lanceerde. Zoals gebruikelijk bij de producties van het MusicalCamp, is Gijs van Winkelhof als muzikaal leider betrokken bij dit project. 

Persbericht
7-5-2015

Musicalacteur en poppenspeler op MusicalCamp 

Dennis de Groot, bekend van onder andere ‘Op zoek naar Zorro’, zal komende zomer het team van MusicalCamp komen versterken. Tijdens het drie weken durende kamp zal hij wekelijks zijn opwachting maken om zich met de deelnemers te verdiepen in een bijzondere vorm van theater maken, het poppenspel.

Bij het grote publiek werd Dennis bekend door zijn deelname aan ‘Op zoek naar Zorro’. In de musical was hij vervolgens te zien als understudy ‘Zorro’. Daarna speelde hij onder andere in ‘The Wizard of Ozz’. Afgelopen seizoen was Dennis als puppeteer te zien in ‘WarHorse’.

Het meest recente voor het grote publiek was zijn overtuigende deelname aan het programma ‘Popster’ waarin hij met zijn collega’s hoge ogen gooide. Hun act ‘Paperman’ wist het tot de finale te schoppen. Deze act zal de basis vormen van de workshopsessies die Dennis op MusicalCamp zal geven. Iedere deelnemer zal zelf met een pop aan de slag gaan.

Het team van MusicalCamp is erg blij met deze toevoeging. Poppenspel is een uiterst moeilijke maar heel interessante vorm van theater maken die jong en oud weet te boeien.

Fotocredits: Jan Jelle de Boer

Fotocredits: Wim Lanser

Fotocredits: Wim Lanser

Persbericht
21-04-2015

MusicalCamp levert talent aan alle musicals

Het is alweer het zesde jaar dat de organisatoren van MusicalCamp jonge talenten de kans bieden om zich te ontwikkelen en de generaties jongeren en volwassenen die meerdere weken op kamp gaan, beginnen overal in musicalland hun gezicht te laten zien. Dit seizoen was er opnieuw een record.

Naast dat de leerlingen van MusicalCamp zijn toegelaten op opleidingen als de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater, Fontys Conservatorium Tilburg, Codarts Rotterdam, De Toneelschool in Gent (België), De Hogeschool voor de kunsten in Utrecht, de Nederlandse Musical Academie, de Song and Dance Academy en de Dutch Academy for Performing Arts, zijn er in de jongere generatie ontzettend veel artiesten op het podium terecht gekomen.

Kinderen en jongeren van MusicalCamp waren afgelopen seizoen te zien in musicals als The Sound of Music, Billy Elliot, Moeder ik wil bij de Revue, KlaasVaak de Musical, Sprookjesboom de musical en Waanzinnig gedroomd.
Daarnaast staan er twee jongeren van MusicalCamp komend seizoen in de finale van het Junior Song Festival en spelen er een heleboel momenteel in een nieuwe tv-serie van Nickelodeon.

Tevens waren er leerlingen die direct vanuit MusicalCamp een stage aangeboden kregen bij filmproducent Universal Pictures.

Toch is het MusicalCamp er niet allleen voor mensen met veel ervaring, ook mensen die puur uit hobbyisme met musical bezig willen zijn of voor het eerst kennis willen maken met het musicalvak, zijn van harte welkom. De klassen worden daar dan ook zo veel mogelijk op ingericht. Zo sta je als je net een beetje komt snuffelen aan het vak, niet in de klas met tweedejaars conservatorium studenten.

Persbericht
16-04-2015

West End ster geeft les op MusicalCamp

Zoals elk jaar zal het team van MusicalCamp versterkt worden met een aantal gastdocenten. Deze docenten hebben

Kok-Hwa Lie op de Olivier Awards in Londen

allemaal hun sporen in de musicalwereld ruimschoots verdient.

Komend seizoen zal Kok-Hwa Lie een masterclass geven op het musicalterrein. Kok-Hwa Lie speelde in het verleden in zowel Nederland als Zwitserland in musicals als Miss Saigon, Rent, Mamma Mia!, Ciske de Rat, The Wiz en Aida. Afgelopen seizoen was hij te zien in The National Theatre in Londen in Here Lies Love.  Een uitzonderlijke prestatie.

Het gebeurt zelden dat Nederlanders de kans krijgen in Londen te spelen, en met reden. De kans om een auditie te krijgen in het musicalwalhalla van Europa is minimaal. Tijdens zijn masterclass zal Kok-Hwa vertellen over zijn ervaringen in het buitenland en geeft hij  inzage in de wereld van musical in Londen.

Een unieke workshop exclusief voor de deelnemers van MusicalCamp.

Kok-Hwa Lie op de Olivier Awards in Londen

Terug naar boven

Ben jij al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Blijf op de hoogte van reizen, zomerkampen en maak kans op prijzen!

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

Let op: Dit is geen kamplocatie!

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01

Open Facebook Chat
1
Close chat
Welkom op onze site. Heeft u vragen? Stel ze gerust. We proberen zo snel mogelijk via facebookchat contact op te nemen om uw vragen te beantwoorden.

Start