Op kamp met Mamagaai!

Hét musical zomerkamp voor iedereen!

Dit jaar kun je als Mamagaai’er mee op kamp! Dat betekent dat je ook in de zomer lessen kunt volgen en bezig kunt zijn met het theatervak!

Op deze site zul je alle benodigde informatie voor het kamp vinden. Niet alleen krijg je een kijkje in het programma van deze zomer, ook zullen we je informeren over hoe je je het beste op kamp kunt voorbereiden. Het kamp maakt deel uit van MusicalCamp 2018. Je zit dus sowieso met bekende Mamagaai’ers in de klas, maar daarnaast zullen er nog veel meer theaterliefhebbers zijn.

Wat houdt het kamp in?
We gaan een week met elkaar op vakantie! Overdag ben je bezig met verschillende theaterlessen. Het programma kan je door middel van keuzevakken en verdiepingsvakken deels zelf samenstellen. Zeven dagen lang lol maken bij het kampvuur, met onze grote hobby bezig zijn en les krijgen van hele grote namen uit ons vak. Zelfs Pia Douwes (speelde hoofdrollen in Nederland, Wenen, Londen en New York) zal een workshop verzorgen! Deze Nederlandse Musicalster komt speciaal voor ons uit Duitsland om les te geven. We hopen op heerlijk weer en een fantastische kampweek. Zien we jullie allemaal ? In deze brochure kun je alvast heel veel informatie vinden.
Mamagaai’ers op kamp

We gaan mee met de organisatie van het bekende MusicalCamp, maar het leuke is dat er meerdere Mamagaai’ers aanwezig zullen zijn! MusicalCamp is echt gespecialiseerd in deze vorm van theaterlessen en vakanties, vandaar dat we het kamp via hen organiseren. Zo is er vanuit MusicalCamp niet alleen een professionele keukenploeg, maar verzorgen ze ook de schoonmaak, bedrijfshulpverlening, nachtwacht, planning, veiligheid, begeleiding en alles wat er bij komt kijken!

De algemene baas van het zomerkampbedrijf, Marc Ramaekers (die bij Mamagaai als zakelijk leider werkt) is aan de achterkant nauw betrokken. Maar daarnaast zul je meer bekende gezichten van Mamagaai tegenkomen. Zo maakt oud Mamagaai’er Anouk van Laake elke dag voor jullie schoon, Merle van Laake doet de planningen en Mylene Evers is een week mee als algemene leiding. En er gaan al een stuk of tien Mamagaai’ers mee als deelnemer! Heel veel Mamagaai dus!

 

Praktische informatie

Wil je meer informatie over kosten, data en locatie van het kamp?


Klik dan hier!

Praktische informatie

Lessen en docenten

Wil je meer weten over het lespakket? Of ben je benieuwd naar de docenten die lesgeven op het kamp?

Klik dan hier!

Meer info over lessen en docenten

Het kampterrein

Wil jij meer weten over de leslokalen, de nachtwacht of de rest van het terrein?

Klik dan hier!

Meer informatie over het kampterrein

Maaltijden

Op kamp maak je lange intensieve dagen. Het is daarom belangrijk dat je goed eet en veel drinkt.
Lees hier alles over de maaltijden op kamp.

Meer informatie over de maaltijden

Wil jij met ons mee? Boek dan nu je plek!

Ben jij al ingeschreven op de nieuwsbrief van MusicalCamp? Blijf op de hoogte van reizen, zomerkampen en maak kans op prijzen!

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01