Maaltijden op kamp

Hoofdmaaltijden

Iedere dag zijn er drie maaltijden: Het ontbijt, de lunch en het avondeten. In principe eet je met alle deelnemers, staf en leiding samen.

- Het ontbijt begint meestal om 08.00 uur. Het ontbijt is een broodmaaltijd met zoet en hartig beleg.

- De lunch is eveneens een broodmaaltijd en wordt rond 12.00 geserveerd.

- Het avondmaal begint meestal om 18.00 uur. De avondmaaltijd is een warme maaltijd welke bereid wordt door de professionele keukenbrigade. Na de maaltijd ruim je zelf af en doe je de afwas per tafel.

Tussendoortjes

Naast de standaard maaltijden is er altijd koffie, thee, limonade en water aanwezig. Ook is er elke dag fruit te pakken en zal een tussendoortje worden gebracht. In de avonden zijn er altijd lekkere dingen als marshmallows, chips, popcorn en frisdrank aanwezig!

In de kampwinkel zijn tussen de lessen door ook nog andere dingen te koop. Denk hierbij aan chips, chocolade, ijsjes, frisdranken en merchandise.

Speciaal dieet

Onze keuken kan alleen voorzien in standaard en vegetarische maaltijden. Indien je een speciaal dieet moet volgen, (denk aan een gluten- of suikervrij dieet, speciale wensen uit geloofsovertuiging etc.) dien je zelf je maaltijden mee te nemen. Deze kunnen in de koelkast worden gestald.

Let op: Moet je een speciaal dieet volgen en je eigen eten in onze keuken stallen? Neem dan zo snel mogelijk contact op met de organisatie. Indien je bang bent dat je door een bepaalde allergie niet elke maaltijd mee kunt eten, vragen wij je zo snel mogelijk contact met de organisatie op te nemen. Zij zullen je adviseren over het al dan niet mee nemen van één of meerdere vervangende maaltijden.

Voldoende drinken

Het kan in de zomer ontzettend heet zijn. De warmte gecombineerd met het intensieve lesprogramma kan uitdroging veroorzaken. Volwassen deelnemers weten dit zelf goed te reguleren, maar kan voorkomen dat we, bij warm weer, eisen dat alle jongeren en kinderen elke les een flesje drinken bij zich hebben.

Wil jij met ons mee? Boek dan nu je plek!

Ben jij al ingeschreven op de nieuwsbrief van MusicalCamp? Blijf op de hoogte van reizen, zomerkampen en maak kans op prijzen!

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01