Lessen en docenten

Lessenpakket

Tijdens de kampweek krijg je les in vakken als spel, dans, ensemblezang en liedinterpretatie. Deze lessen volg je met je klas. Om iedereen de uitdaging te bieden die hij/zij nodig heeft en het lesprogramma voor alle deelnemers zo interessant mogelijk te maken, is er naast deze reguliere lessen een speciaal aanvullend lesblok dat je zelf kunt helpen vormgeven.

Voor de liedinterpretatielessen moet je van tevoren zelf een Nederlandstalig lied instuderen, zodat je aan dat lied kunt werken met de docent.

Verder hoef je niets voor te bereiden. In de spellessen werk je aan inprovisatie, of met teksten die je op het kamp krijgt. En in de danslessen krijg je ter plekke de choreografie aangeleerd.

Docenten

Tijdens kamp krijg je les van top docenten uit het theatervak. Zo krijg je dansles van dansdocenten van de Lucia Marthas Dansacademie, liedinterpreatieles van bijvoorbeeld Musicalster Hein Gerrits en volg je zanlessen volgens het Universal Voice System.

Speciaal aan het lesprogramma is dat er naast de reguliere lessen, unieke workshops van bekende en bijzondere gastdocenten plaats zullen vinden. Welke docenten dat precies per week zijn, kun je volgen op de docentenpagina van MusicalCamp. Daar worden alle gastdocenten bekend gemaakt. Bekend is al dat onder andere Pia Douwes langskomt als gastdocent! 

Docentenpagina MusicalCamp

Randprogramma

Naast het lesprogramma hoef je je niet te vervelen. Het kamp heeft een speciaal ingericht randprogramma, met allerlei leuke activiteiten. Zo zal er een avond een spooktocht zijn, gaan we een avond zwemmen in het subtropisch zwembad dat nabij het terrein ligt en zijn er verschillende thema feesten. Natuurlijk zal er bij goed weer altijd een kampvuur zijn. Gitaren of andere gezellige kampvuur instrumenten zijn dan ook meer dan welkom!

Wil jij met ons mee? Boek dan nu je plek!

Ben jij al ingeschreven op de nieuwsbrief van MusicalCamp? Blijf op de hoogte van reizen, zomerkampen en maak kans op prijzen!

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01