Het Kampterrein

De Kamplocatie

We verblijven in de groepsaccommodatie De Gaffel in Hapert. Dit terrein beschikt over twee grote groepsaccommodaties, grote leslokalen, een schuur en een enorm grasveld. In de hoofdzaal van de accommodatie is het grote leslokaal. Hier ligt een speciale danskamp dansvloer en beschikken we over alle benodigde apparatuur. Naast het hoofdlokaal, hebben we nog twee binnenlokalen en diverse lestenten. Ook wanneer het regent, kunnen alle lessen dus gewoon doorgaan.

Een zomerkamp is natuurlijk niet compleet zonder de juiste ontspanning. Bij ons terrein zit uiteraard een mooie kampvuurplek zodat je elke avond lekker kan bijkomen bij het kampvuur. Daarnaast zetten wij zelf een klein zwembad neer op het terrein om bij hitte toch even verkoeling op te kunnen zoeken na het dansen of zingen.

Slaapplek

Op het terrein zijn twee gebouwen en één tentenveld. Alle Mamagaai kampdeelnemers slapen bij elkaar in tenten. In juni zal je nog een mail ontvangen met de laatste informatie en bestanden voor het kamp.

De tent waarin je slaapt is vierpersoons en beschikt over twee slaapcompartimenten en een ruimte waar je je tas neer kunt zetten. Let goed op: je dient zelf een luchtbed mee te nemen (geen hoge of extra brede luchtbedden) dat maximaal 75 cm breed is. Anders passen er geen twee luchtbedden naast elkaar in een compartiment.

De Nachtwacht

’s Nachts waakt de nachtwacht over het kampterrein. De Nachtwacht is er van 12.00 tot 03.00 uur, hierna kunnen deelnemers bij de leidingslaapkamers aankloppen als er iets is.

De nachtwacht let er onder andere op of het stil is op het terrein en in de slaapzalen en of eventuele zieken goed in slaap zijn gekomen. De slaapkamers met volwassen deelnemers worden niet ‘gecontroleerd’ .

Wil jij met ons mee? Boek dan nu je plek!

Ben jij al ingeschreven op de nieuwsbrief van MusicalCamp? Blijf op de hoogte van reizen, zomerkampen en maak kans op prijzen!

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01