Skip to main content

Musicalzomerkamp voor volwassenen

Voor musicalliefhebbers vanaf 22 jaar.

Volwassenen op zomerkamp

Nee, je bent niet de enige, er gaan veel volwassenen op kamp. Met een speciale groep vanaf 22 jaar zijn wij dan ook één van de weinige aanbieders van dergelijke vakanties. Als volwassene heb je natuurlijk buiten het lesprogramma alle vrijheid die je wilt. Lekker bijkomen bij het kampvuur of toch even het terrein af.

Overnachten

Tijdens MusicalCamp overnachten de volwassen deelnemers in comfortabele binnenplaatsen. Het gebouw waar de volwassenen in slapen is tevens het hoofdgebouw. In dit gebouw zijn 7 slaapkamers met  6 tot 12 bedden per kamer. De bedden hebben goede matrassen en elke kamer heeft zijn eigen badkamer. Daarnaast hebben sommige kamers een zithoekje en keukenblokje. Zijn de binnenplaatsen uitverkocht op het moment van boeken, dan slaap je in een tent.

Carlie (afgestudeerd Musicalartiest) over het kamp voor volwassenen.

“Je hebt het voorrecht om te werken met professionals en om jezelf in korte tijd te ontwikkelen. Door de huiselijke sfeer op kamp durft iedereen zich kwetsbaar op te stellen, waardoor deelnemers zichzelf overstijgen en er prachtige dingen ontstaan.”

Klas en lessen

We proberen elke groep zoveel mogelijk in te delen naar leeftijd, maar ook naar niveau. Wanneer wij veel deelnemers met hetzelfde globale niveau hebben, gaat dat voor de leeftijd. Dit betekent dat er schakelklassen zijn van oudere jongeren en jonge volwassenen die samen komen. 

Met een wijntje bij het kampvuur?

Uiteraard kunnen de volwassen deelnemers in de avond genieten van een biertje of een wijntje bij het kampvuur. Deze zitten niet bij de prijs inbegrepen maar zijn voor een klein bedrag te koop aan onze bar. Dit is de perfecte afsluiting van een dag hard werken. Uiteraard is een gitaar of ander instrument meer dan welkom bij het kampvuur.

Kosten

Een week Musical kamp voor volwassenen kost €595,00. Wil je langer dan één week? Dan krijg je elke week €200,00 korting. Check hier alle informatie