Skip to main content

Informatie MusicalCamp voor Kids

Een kinderkamp, voor musicalliefhebbers van 8 t/m 12 jaar.

Kinderen op kamp

Voor het 7e jaar op rij organiseren we MusicalCamp ook voor kinderen. Voor hen ziet het kamp er iets anders uit dan voor de jongeren en de volwassenen. De kinderen worden 24/7 begeleid door ervaren begeleiders en hebben een aangepast rooster. Er is bijvoorbeeld meer vrije tijd voor spellen en lesvoorbereiding. 
De kinderbegeleiding zorgt dat de kinderen genoeg rust pakken en op tijd naar bed gaan, vanwege het intensieve programma. Maar uiteraard is er, voor de kinderen die het willen en kunnen, ruimte om op te blijven en lekker bij het kampvuur te zitten ’s avonds. Het is immers ook een vakantie! 

Bekijk ook ons kids kamp in de herfstvakantie
Overnachten

Alle kinderen slapen in tenten op het speciale kinderveld. Op dit veld is het ’s avonds eerder stil en er is altijd begeleiding aanwezig. Ook de begeleiders slapen in een tent op datzelfde veld, zodat er altijd iemand dichtbij is om naar toe te gaan, mocht dat nodig zijn. 

Heimwee

Heb jij last van heimwee? Dan vind je het vast spannend om een hele week op kamp te gaan. Onze begeleiders weten gelukkig goed hoe ze ermee om moeten gaan en vinden het alleen maar stoer als jij tóch mee gaat. 
Wil je meer weten over ons heimwee-protocol? Klik dan hier

 

“Ik heb een SUPER tijd gehad op MusicalCamp, een tijd om nooit te vergeten. Of ik volgend jaar kom? Zeker weten!”

– Holly (11 jaar) – 

Klas en lessen

De kinderen worden ingedeeld in groepen. Sommige lessen zijn met alle kinderen bij elkaar, zoals ensemblezang en dans, maar er zijn ook lessen waarbij de kinderen worden verdeeld in kleinere groepen. Hierbij wordt gekeken naar jullie voorkeur (die je bij je aanmelding in kan vullen) en leeftijd. Denk hierbij aan lessen als liedinterpretatie en spellessen. 

Kosten

Een week MusicalCamp voor kinderen kost €545,00. Check hier alle informatie!