Informatie MusicalCamp voor kids

Het kinderkamp, voor musicalkids van 8 t/m 12 jaar.

Op maat

Uiteraard krijgen de jongste deelnemers een maatpakket. Alles is afgestemd op hun leeftijd en niveau. Zo kunnen ze in een optimale veilige situatie genieten van hun musicalhobby. Ook de docenten hebben veel ervaring met het lesgeven aan kinderen.

Overnachten

Als deelnemer aan het MusicalCamp kinderkamp, slaap je in mooie tenten! Deze tenten hebben maximaal vier slaapplaatsen verdeelt over twee 'slaapkamertjes'. 's avonds lekker met je zaklamp kletsen hoort er natuurlijk bij! 

Klas en lessen

Je krijgt tijdens MusicalCamp les in allerlei vakken. Deze vakken volg je in je klasje van maximaal tien kinderen. Jullie klas heeft een begeleider die de docent helpt waar nodig. Heb jij al veel ervaring op het podium? Of zing je alleen maar onder de douche? Geen zorgen! De kinderen in je klas hebben ongeveer evenveel ervaring als jij.

Begeleiding

De begeleiding van de kindergroep is in handen van onze speciale kinderbegeleiders. Dit team heeft ervaring met werken met kinderen. Zo staan ze bijvoorbeeld in het dagelijks leven voor de klas of werken voor in de kinderopvang. Deze ervaring helpt om het overzicht over de groep te houden. Het team is ook een direct aanspreekpunt voor ouders.

Holly (11) over MusicalCamp


"Ik merkte dat ik heimwee had, maar alle docenten, begeleiders en ook kinderen hielpen daar geweldig goed mee. Ik heb een SUPER tijd gehad op MusicalCamp, een tijd om nooit te vergeten. Of ik volgend jaar kom? Zeker weten!"

Heimwee

Elk kind kan er last van krijgen: heimwee. Natuurlijk zorgen we ervoor dat het kind de benodigde aandacht krijgt. We weten uit ervaring dat  contact met het thuisfront de heimwee gevoelens versterkt. Met name het horen van de stem van de ouder/verzorger kan een emotionele reactie oproepen. We adviseren in dergelijke situaties ook via whats-app of sms te communiceren. Ouders vinden het misschien niet leuk om te horen maar over het algemeen wordt u niet gemist. Niet omdat uw kind u niet de liefste ouder/verzorger vindt, maar omdat het zo ontzettend gezellig is op kamp. Belt het kind niet naar huis? Neem dan even contact op met de begeleiding, ze houden u graag op de hoogte van het wel en wee van uw kind.

Meer informatie over ons Heimwee beleid? Klik hier

Contact met thuis

Uiteraard is het mogelijk in contact te blijven met uw kind. Elke dag is er een moment om contact te hebben. Tijdens het lesprogramma of andere activiteiten is een mobiele telefoon echter verboden. De begeleiding houdt de telefoontjes bij zich zodat deze niet buiten blijven slingeren. Wilt u op andere momenten toch even in contact komen? Neem dan contact op met de begeleiding. Bij aanvang van het kamp kunt u het telefoonnummer van de kinderbegeleiding krijgen. We adviseren om eens in de twee dagen te bellen om heimwee te voorkomen.

Slecht weer 

De kinderen slapen in de eerder genoemde tenten. Deze tenten kunnen heel wat doorstaan. Bij extreem weer kiezen we er echter voor om de kinderen lekker binnen in de lokalen te laten slapen. Dit doen we met name om te voorkomen dat de kinderen bang worden in de tent.

Kosten

Een week MusicalCamp 2018 kost voor kinderen €515,00. Wil je meerdere weken? Check hier alle informatie. 

Ben jij al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Blijf op de hoogte van reizen, zomerkampen en maak kans op prijzen!

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

Let op: Dit is geen kamplocatie!

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01

Open Facebook Chat
1
Close chat
Welkom op onze site. Heeft u vragen? Stel ze gerust. We proberen zo snel mogelijk via facebookchat contact op te nemen om uw vragen te beantwoorden.

Start