Skip to main content

Informatie MusicalCamp voor Jongeren

Het jongerenkamp, voor musicalliefhebbers van 13 t/m 21 jaar.

Jongeren op Camp

Het jongerenkamp van MusicalCamp vormt de grootste groep deelnemers. Je hebt als jongere dan ook een compleet aangepast programma. Zo heb je meer lessen dan bijvoorbeeld de kindergroep, maar geen directe begeleiding. Uiteraard is er ’s avonds de ruimte om lekker met de andere jongeren bij het kampvuur of de piano te zitten. Genieten van een heerlijke vakantie, ook dat is MusicalCamp.  

Overnachten

Als jongere slaap je in het speciale jongerengebouw. Dit gebouw heeft slaapkamers met 4 tot 12 bedden. Jullie beschikken daar ook over een eigen zithoek. Maar wees snel met boeken. Enkel de eerste veertig jongeren slapen binnen, late boekers slapen in tenten van maximaal vier personen. 

Cheyenne (student Codarts Muziektheater) over MusicalCamp:

“Na veel wikken en wegen ben ik afgelopen zomer voor het eerst op MusicalCamp mee geweest. En het was FANTASTISCH! Wat een inspirerende week, een onwijs leuk team en wat voelde ik me thuis. Ik heb de week van mijn leven gehad, heb heel veel geleerd en daarnaast veel lol gehad!

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in deze week MusicalCamp meer geleerd heb dan tijdens een eerder gedane musicalkampweek in London!”

Klas en lessen

We delen de deelnemers in naar leeftijd en niveau. Dit betekent dat sommige jongeren die op een erkende (voor-)opleiding zitten, samen in één klas komen met de jongvolwassen deelnemers die ook op een (voor-)opleiding zitten. Uiteraard mag je zelf je voorkeur aangeven met wie je in de klas wilt. Je mag maximaal twee namen doorgeven. Elke dag heb je 4 tot 5 lesblokken van 1,5 uur. Dit is inclusief eventuele gastcollege’s die in de avond plaatsvinden. Daarnaast heb je regelmatig een uur vrij zodat je kan relaxen bij het zwembad. 

Kosten

Een week MusicalCamp kost €595,00. Wil je langer dan één week? Dan krijg je op elke volgende week €200,00 korting.