Leeftijd en Niveau

Onze kampen worden voornamelijk ingedeeld naar leeftijd. Daardoor zit je altijd met leeftijdsgenoten in de klas. Daarnaast kijken we ook naar je niveau, zodat je met mensen in de klas zit met hetzelfde tempo. Klik hieronder op jouw leeftijdsgroep:

Kids van 8 t/m 12 jaar

Kids

Jongeren van 13 t/m 17 jaar

Jongeren

Volwassenen op MusicalCamp

Volwassenen


Ik studeer aan een theateropleiding, welke groep moet ik dan kiezen ? 

Als student kies je de groep die hoort bij je leeftijd. Vermeld tijdens het bestelproces bij opmerkingen welke opleiding je doet en in welk jaar je zit. Op basis van deze informatie delen wij je in in een klas van je niveau. De leerlingen van de klassen met een hoger niveau, hebben over het algemeen een groter leeftijdsverschil omdat het niveau leidend is. 

Voor deelnemers met een hoger niveau en vanaf minimaal 15 jaar, die zich verder willen ontwikkelen op een bepaald gebied, bieden we ook onderstaande zomerkampen:

 

MuziektheaterKamp

Tijdens MuziektheaterKamp proberen de docenten je te dwingen om buiten de box te denken en zelf als theatermaker te werken. Dit vergroot theatraal inzicht en geeft je een breder perspectief op het theatervak dan enkel dat van de uitvoerende artiest. Je werkt met docenten van verschillende conservatoria. 

Studenten van Opleidingen als de Frank Sanders Akademie voor Musicaltheater, Fontys hogeschool Tilburg, Codarts (Rotterdam) en de Nederlandse Musical Academie, hebben met volle tevredenheid dit programma gevolgd en dit als zeer leerzaam ervaren. We zien ze dan ook stuk voor stuk terug op kamp.

VocalMasterclass

Waar je tijdens MusicalCamp bezig bent met drie disciplines, ga je tijdens VocalMasterclass echt aan de slag met de discipline zang; je stem. Je werkt met gediplomeerde 'master teachers' van het Universal Voice Instituut. Dit instituut is opgericht door (grondlegger van de musicaltheater afdeling van het conservatorium in Rotterdam, Codarts) Alberto ter Doest. 

Dit 'zangkamp' is dan ook op toelating. Hiermee kunnen we garanderen dat er in een gelijkwaardig en hoog tempo gewerkt kan worden tijdens de lessen. 

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

Let op: Dit is geen kamplocatie!

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01

Open Facebook Chat
1
Close chat
Welkom op onze site. Heeft u vragen? Stel ze gerust. We proberen zo snel mogelijk via facebookchat contact op te nemen om uw vragen te beantwoorden.

Start