Klantenservice

Heeft u vragen of opmerkingen? Neemt u dan gerust contact op. Onze klantenservice is zeven dagen per week bereikbaar. Of kijk bij onze veelgestelde vragen op deze pagina.

Wij zijn van dinsdag tot en met zondag telefonisch te bereiken van 12.00 tot 20.00 uur. Zo kunt u rustig na school en buiten werktijden contact met ons opnemen. Het telefoonnummer is: 023 205 20 79

Ook kunt u te allen tijde contact met ons opnemen via de mail: info@musicalcamp.nl

 

Adres

Ons postadres is:
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071CR Santpoort-Noord

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01

MusicalCamp is onderdeel van Ramaekers Entertainment en StageCenter.nl

Veel gestelde vragen over MusicalCamp

“Kan ik om boeken naar een andere week?”

We begrijpen dat het spannende tijden zijn, omboeken is altijd mogelijk mits we plek hebben. Mail naar info@musicalcamp.nl en we proberen u zo snel mogelijk te helpen.

“Waar is MusicalCamp?”

MusicalCamp is komend seizoen in Bladel, vlakbij Eindhoven. Klik hier voor de kaart en adresgegevens. 

“Wat kost MusicalCamp?”

Één week MusicalCamp kost €595,00, voor kinderen van 8 t/m 12 jaar kost MusicalCamp €545,00. Ga je langer dan één week op kamp? Dan krijg je voor elke extra kampweek €160,00 korting op het reguliere tarief. De prijs per week daalt dan dus. Deze korting krijg je ook wanneer je een week MusicalCamp combineert met bijvoorbeeld een week Dancebootcamp.

“Moet ik goed kunnen zingen/dansen/acteren?”

Als je op MusicalCamp wilt, MOET je niets kunnen. Wel moet je willen leren. We delen de klassen in op basis van een globale inschatting van je niveau. Zo zijn er klassen voor deelnemers zonder ervaring tot en met klassen voor studenten van de verschillende conservatoria. 

“Ik zit op een theateropleiding, is het wat voor mij?”

MusicalCamp is zeker wat voor jou! Door te werken in kleine klassen krijg je veel individuele aandacht. Hierdoor kan je ook met een hoog niveau veel leren. Nieuwe docenten brengen ook een nieuwe invalshoek voor de materie die je behandelt. 

“Mijn kind wil op kamp, kan ik mee als begeleiding?”

Helaas. Het is niet mogelijk als ouder om als begeleiding mee te gaan. Althans niet in dezelfde week of weken als het kind.  

“Wat voor begeleiding hebben de jongste deelnemers tijdens kamp?”

De veiligheid van uw kind is voor ons van groot belang. Om deze reden zijn we ook aangesloten bij het steunpunt Kindervakanties. De jongste deelnemers van acht tot en met twaalf jaar hebben tijdens kamp dan ook directe full-time begeleiding. Deze vrijwilligers zijn geschoold in het werken met kinderen en hebben hier geruime ervaring mee. Daarnaast controleert de nachtwacht s’nachts regelmatig of het rustig is bij de kinderen. 

“Kan ik meespelen in jullie theaterproducties?”

Onze theaterproducties zijn in principe voor deelnemers van MusicalCamp. We maken producties waar iedereen aan mee kan doen maar soms selecteren we strenger en komen maar enkelingen aan bod. Voor enkele producties staan we ook talent van buitenaf toe. Deze betalen dan wel een hogere contributie dan de MusicalCampers.

“Hoe schrijf ik mij in voor MusicalCamp?”

Inschrijven kan eenvoudig online via onze website. Na inschrijving krijg je een informatiebrochure per e-mail toegestuurd.

“Ik wil graag samen met mijn vriend/vriendin in de klas, kan dat?”

Uiteraard kan dat, mits je vriend of vriendin in de zelfde leeftijdsgroep zit. Zit één van de twee op de grensleeftijd ? (bijvoorbeeld 12/13 of 17/18) overleg dan even met ons. Op het inschrijfformulier is een speciaal veld waarin je kunt aangeven met wie je in de klas wilt. 

Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op. 
Stuur even een mailtje naar info@musicalcamp.nl

stagecenter.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
StageCenter B.V.
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: 0232052079

E-mail: info@stagecenter.nl
BTW nummer: NL002031650B1

©StageCenter 2024