"Ik heb een SUPER tijd gehad op MusicalCamp, een tijd om nooit te vergeten. Of ik volgend jaar kom? Zeker weten!"

Holly en haar MusicalCamp ervaring!

Hoi, ik ben Holly en ik ben 11 jaar. Vorig jaar ging ik voor het eerst op MusicalCamp.

Volgeladen met tassen en koffers kwam ik aan op een grasveld vol met tenten. De kinderen van 8 t/m 12 jaar slapen in een tent en nadat ik mijn gedeelte van de tent had ingericht, werd er een praatje gehouden over wie de docenten waren, de regels etc. Daarna kreeg je in groepjes informatie over het MusicalCampterrein. ‘s Avonds aten we gezellig met zijn allen aan picknicktafels. De volgende ochtend moesten we opstaan, de lessen begonnen om 10u00. Per dag had je 4 á 5 lessen per dag van circa 1 uur en 30 minuten per les. Je had lessen als dans, spel/zanginterpretatie, zangtechniek, acteren, enz..
Voor elk vak was een andere docent en locatie; lokalen, tenten of het veld, voor elke les is er een geschikte plek. Ik merkte dat ik heimwee had, maar alle docenten, begeleiders en ook kinderen hielpen daar geweldig goed mee. Je kreeg lessen van ‘ gewone’ (supergoede!) docenten, maar ook van bekende mensen, o.a.Tony Neef en Marleen van der Loo. Na de eerste dag MusicalCamp werd het tijd om te kiezen wat je als Thema Productie ( TP) wilde doen. Je kon kiezen uit dans, toneel, kleinkunst en musical. Tot mijn vreugde werd ik ingedeeld bij mijn 1e keus, musical. De 1e dag TP werd ons een lied in meerdere stemmen geleerd, om te kijken ( en horen) wie de rollen zouden zijn. De volgende dag was er nog meer goed nieuws: ik mocht de hoofdrol spelen in onze TP musical!!Ik schrijf nu alleen over de lessen, maar er was natuurlijk ook tijd om andere dingen te doen, zoals zwemmen en levend stratego. Ook werd er een spookhuis gebouwd. Daarvoor is het een kamp.Toen brak de dag van TP aan. Superleuk, maar wel dubbel omdat het de laatste dag MusicalCamp was.
De TP musical ging super goed! Het was leuk om het eindelijk aan iedereen te mogen laten zien.Ik heb een SUPER tijd gehad op MusicalCamp, een tijd om nooit te vergeten.
Of ik volgend jaar kom? Zeker weten!
 
Groetjes, Holly
 
Holly speelde voorheen Grietje in KlaasVaak de musical en ‘Debbie’ in Billy Elliot.

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01