Skip to main content

Cheyenne over MusicalCamp

Ik ben Cheyenne Boermans, 19 jaar oud en al sinds mijn 10e in de ban van muziek- en musicaltheater.

[one_half]Ik ben bij een musicalvereniging begonnen en na een moeizaam repetitieproces (ik was namelijk super verlegen) viel tijdens de uitvoering alles op zijn plek. Het theater, de muziek, het publiek maar vooral het performen vond ik echt geweldig!

Hierna kreeg ik de smaak te pakken en heb ik het geluk gehad om vanaf de première tot aan één van de laatste voorstellingen in de musical Joseph (van Stage) te mogen spelen. Ik wilde na mijn Havo heel graag naar een vakopleiding en heb ik hier ook veel voor gedaan en moeten laten.

Veel oude musicalvrienden gingen in de zomervakantie op Musicalcamp. Zij waren altijd al super enthousiast en gaven aan hier echt heel veel te leren. Ik heb heel lang getwijfeld of ik ook heen zou gaan. Ik wilde natuurlijk ook graag nieuwe dingen leren, maar op één of ander manier dacht ik dat je op Nederlandse musicalkampen niet zo veel zou leren. Daarnaast was ik ook bang om buiten de al bestaande groepen te vallen.

Na veel wikken en wegen ben ik afgelopen zomer voor het eerst mee geweest. En het was FANTASTISCH! Wat een inspirerende week, een onwijs leuk team en wat voelde ik me thuis. Ik heb de week van mijn leven gehad, heb heel veel geleerd en daarnaast veel lol gehad.

Ik moet eerlijk bekennen dat ik in deze week MusicalCamp meer geleerd heb dan tijdens een eerder gedane musicalkampweek in London!

Momenteel volg ik de opleiding Muziektheater op Codarts en ben ik dus alle dagen bezig met mijn passie. Als het even kan ga ik aankomende zomer weer gezellig mee! Om bij te leren, geïnspireerd te raken en natuurlijk weer veel te lachen. Misschien kom ik jou dan ook tegen! Be part of the family! [/one_half] [one_half_last]

Cheyenne Boermans

[testimonial author=”Cheyenne”][retinaicon icon=”comment” size=”small” circle=”true” color=”#289dcc” background=”#ffffff” align=”center”]Ik moet eerlijk bekennen dat ik in deze week MusicalCamp meer geleerd heb dan tijdens een eerder gedane musicalkampweek in London![/testimonial]

[testimonial author=”Cheyenne”][retinaicon icon=”heart” size=”small” circle=”true” color=”#289dcc” background=”#ffffff” align=”center”]Het was FANTASTISCH! Wat een inspirerende week, een onwijs leuk team en wat voelde ik me thuis. Ik heb de week van mijn leven gehad, heb heel veel geleerd en daarnaast veel lol gehad.[/testimonial]

 

[/one_half_last]