Ashley's ervaring: Met MusicalCamp naar Londen!

Londen. Vraag een musicalcamper wat diegene van deze wereldstad vindt en je krijgt gegarandeerd een hysterisch antwoord waar je dan maar uit moet halen dat diegene het een musical mekka vindt, en het liefst zelf op West End zou willen staan.
Het boeken van de tickets van deze trip was nog moeilijker dan het boeken van een Beyoncé-concert (geloof me, ik kan het weten), maar het was gelukt. Om een midweek rond te lopen in deze mooie stad met de gekste en bovenal liefste musicalfamily van het universum is letterlijk één groot feest. Elk moment heb je wel weer iemand anders naast je lopen om mee te kletsen terwijl je naar één van de vele leuke activiteiten toe loopt. En terwijl je om je heen kijkt en geniet van alle mooie gebouwen, hoor je achter je een paar mensen een lied zingen (je hoeft niet om te kijken om te weten dat het musicalcampers zijn).

42nd Street was de eerste musical die we mochten bekijken en het was ongelofelijk. Als enorme fan van tapdans en Fred Astaire kan ik je vertellen dat mijn ogen er van bewondering bijna uit vielen. De grote verrassing van de hele trip was Wicked. Mensen begonnen bijna te janken van blijdschap (including me) toen we hoorden dat we extra naar deze show zouden gaan. Willemijn zong haar strot eruit en ik beleefde weer het fangirl-moment van jaren ervoor toen ik haar in Nederland zag.
Dan Aladdin…… jap…. Vanaf de ouverture tot het eind is the Phantom of the opera kippenvel. We konden ze bijna aanraken, zo dichtbij zaten we en Celinde is gewoon ongekend goed, niet normaal. Van Phantom naar School of Rock (ongelofelijk dat dit werk van één man was). Ik wist niet wat ik moest verwachten, maar deze show en de kinderen zijn echt mega gaaf en ‘Stick it to the man’ blijft hangen. Kortom…. Londen? Gaan!!!!

Groetekes, Ashley Reulink

"Elk moment heb je wel weer iemand anders naast je lopen om mee te kletsen terwijl je naar één van de vele leuke activiteiten toe loopt."

Ben jij al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Blijf op de hoogte van reizen, zomerkampen en maak kans op prijzen!

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01