Vertrouwenspersoon op MusicalCamp

We streven er naar om altijd zo goed mogelijk hulp en begeleiding te bieden waar nodig. Sinds 2014 is Kristiaan Salari na enkele jaren als algemeen teamlid te hebben gewerkt, als vertrouwenspersoon aangesteld. Waar nodig biedt hij een luisterend oor voor wie daar behoefte aan heeft. 

"Ik heb mogen ervaren hoe fijn dat is: de deelnemers kunnen zichzelf zijn en ik heb hem of haar kunnen helpen. Dat is toch te gek?!"

Kristiaan stelt zich graag aan u voor:

Ik ben Kristiaan Salari en ik ben nu ongeveer 2,5 betrokken bij Ramaekers Entertainment.

Marc, Syd en ik vormen het kernteam. Waar Marc de ideeën oppert, gaat Pieter er op artistiek gebied mee aan de slag en zorgen Sandra en ik voor de productionele totstandkoming. Sandra houdt zich voornamelijk bezig met planningen en grote lijnen, en ik verdiep me in de details, de losse eindjes en het (theater)technische aspect. Dit doen we voor zowel MusicalCamp als voor de andere theaterprojecten binnen Ramaekers Entertainment.

Kamp 2012 was mijn eerste MusicalCamp-ervaring. Ik ging toen mee als algemeen teamlid om zodoende kennis te maken met deze musicalfamilie.  Vanaf dag één vind ik het te gek! Inmiddels ben ik besmet geraakt met dit fenomeen en wil ik er niets van missen. Dat komt natuurlijk goed uit met mijn aandeel in het kernteam: ik kan en mag NIETS missen, iets wat ik geweldig vind!

 

"Inmiddels ben ik besmet geraakt met dit fenomeen en wil ik er niets van missen."

Voor, tijdens, en na kamp houden Sandra en ik ons bezig met de algehele gang van zaken rondom kamp. Wij zorgen ervoor dat zaken goed geregeld zijn, hebben de dagelijkse leiding op kamp en we zijn samen het aanspreekpunt voor het gehele team.

Daarnaast houd ik me bezig met het welzijn van de deelnemers als vertrouwenspersoon. Zij moeten zichzelf durven én kunnen geven op MusicalCamp, en lopen daardoor wel eens tegen iets persoonlijks aan waarover ze even willen praten. Ik sta dan dag en nacht voor ze klaar om mijn oor te luisteren te leggen. Ook is dit noodzakelijk om zowel de groepsontwikkeling dan wel die van zichzelf niet te belemmeren. Daarbij probeer ik hen een beetje te helpen en te coachen waar nodig is. Ik heb mogen ervaren hoe fijn dat is: de deelnemers kunnen zichzelf zijn en ik heb hem of haar kunnen helpen. Dat is toch te gek?!

Oja, naast mijn inzet voor Ramaekers Entertainment probeer ik ook nog iets te ondernemen met Iralas Theater, mijn eigen bedrijfje op het gebied van stage- en company management in het theater.

Zie ik jou op MusicalCamp aankomende zomer?

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01