De maaltijden tijdens MusicalCamp

Maaltijden

We zijn heel erg trots op ons keukenteam. Onze chefkok zorgt dagelijks voor heerlijke maaltijden. Deze horecaprofessional is voor ons dan ook van onschatbare waarde.

  • Het ontbijt op kamp bestaat uit brood met zowel zoet als hartig beleg. Daarnaast zijn er cornflakes en is er af en toe ook een yoghurtje. Koffie, thee, limonade, melk etc. schenken we uiteraard ook.
  • De lunch is gelijk aan het ontbijt. Soms wordt er naast de normale lunch ook iets warms geserveerd, zoals een pastasalade of soep.
  • De avondmaaltijd is elke keer weer een verrassing. Van een barbecue, tot pastasalades, verse soepen, en uiteraard de patatdag. De keukenbrigade zorgt elke dag voor een top maaltijd.

Tussen de maaltijden door is er de de mogelijkheid om fruit en drinken te pakken. Daarnaast komen wij regelmatig langs in de les met tussendoortjes, zoals ijsjes of ontbijtkoek. 

Allergieën

Uiteraard houden wij rekening met de reguliere dieetwensen. Denk hierbij aan geloofsovertuigingen, vegetariërs en de meest voorkomende allergieën. Zit je op een specifiek dieet, overleg dan altijd even met de organisatie.

Heb je na het lezen van deze pagina toch nog vragen? Neem even contact met ons op via de klantenservice

Aan de bar (voor onze volwassen deelnemers)

Water, limonade, thee en koffie zijn altijd gratis en zelf te pakken bij de koffiehoek. Na het avondprogramma gaat de bar open. Aan de bar kunnen volwassenen (wanneer de kinderen naar bed zijn), een biertje of wijntje kopen. Wij schenken geen sterke drank. Er is uiteraard vanuit de organisatie altijd sociale controle op wat er genuttigd wordt.

Voldoende drinken

Het kan in de zomer ontzettend heet zijn. De warmte gecombineerd met het intensieve lesprogramma kan uitdroging veroorzaken. Volwassen deelnemers weten dit zelf goed te reguleren, maar kan voorkomen dat we, bij warm weer, eisen dat alle jongeren en kinderen elke les een flesje drinken bij zich hebben. 

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01