De accommodaties van MusicalCamp

Kids 8 t/m 12

De jongste deelnemers slapen in onze zomerkamptenten. Deze tenten staan gegroepeerd bij elkaar en bieden elk de ruimte aan maximaal vier personen, verdeeld over twee slaapcabines. Het middendeel van de tent kan gebruikt worden om de koffers neer te zetten. Bij extreem weer kiezen we ervoor om de kinderen binnen te laten slapen in de leslokalen. Kids nemen zelf een luchtbed, laken, slaapzak en kussen mee.

Jongeren 13 t/m 17 jaar

De jongeren slapen binnen. We hebben een speciaal jongeren gebouw met slaapzalen met vier tot twaalf bedden.  Is dit gebouw uitverkocht ? Dan slaap je in een vierpersoons tent. Je neemt als jongere altijd zelf een laken, kussen en slaapzak mee. Slaap je in een tent, dan moet je ook een luchtbed meenemen. Uiteraard scheiden we de dames van de heren.

Volwassenen vanaf 18 jaar

Volwassen deelnemers hebben bij ons de meeste luxe. Ze slapen in ons volwassenen gebouw in kamers voor twee tot tien personen. Deze kamers beschikken over een eigen badkamer en in veel gevallen ook een zithoek en keukenblok. Je neemt als volwassene altijd zelf een laken, kussen en slaapzak mee. Mochten de binnenplaatsen uitverkocht zijn dan slaap je in een tent. In dat geval neem je ook een luchtbed mee.

Ben jij al ingeschreven op onze nieuwsbrief? Blijf op de hoogte van reizen, zomerkampen en maak kans op prijzen!

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

Let op: Dit is geen kamplocatie!

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01

Open Facebook Chat
1
Close chat
Welkom op onze site. Heeft u vragen? Stel ze gerust. We proberen zo snel mogelijk via facebookchat contact op te nemen om uw vragen te beantwoorden.

Start