Skip to main content

Algemene Informatie MusicalCamp

Voor je meegaat op MusicalCamp, wil je natuurlijk van alles weten. Wat is MusicalCamp precies? Wat kan ik allemaal verwachten tijdens MusicalCamp? En van wie krijg ik straks les?

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Maar staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice.

Data MusicalCamp 2024

Week A 20 t/m 26 juli 2024

Week B 27 juli t/m 2 augustus 2024

Week C 3 t/m 9 augustus 2024

Week D 10 t/m 16 augustus 2024

Voor de jongste kinderen is enkel week A t/m C te boeken (mits beschikbaar).

Er is maar beperkt plaats, dus wees snel met boeken. En check natuurlijk wanneer je vrienden/vriendinnen gaan, zodat je elkaar niet mis loopt. De reden dat er meerdere weken kamp zijn, is omdat we het zo de kleinschaligheid kunnen behouden.

Lesprogramma

Tijdens MusicalCamp is er een uitgebreid programma dat bestaat uit een lesprogramma (overdag) en een avondprogramma. We proberen dit zoveel mogelijk af te stemmen op de verschillende leeftijdsgroepen.

Overdag volg je voornamelijk lessen in: 
Ensemblezang, spel, liedinterpretatie en dans. Daar naast zijn er nog verschillende vrije keuzes zoals verdiepingsvakken en losse keuzevakken. Ook zijn er gastcolleges. 


De avonden bestaan uit tal van randactiviteiten. 
Hierbij kan je denken aan een docentenconcert, spooktochten of een bezoek aan het tropisch zwembad. 

Kosten MusicalCamp

Één week MusicalCamp 2024  kost €599,00. Voor een binnenplek zal een eenmalige toeslag van 35 euro worden berekend.

Kinderen (8 t/m 12 jaar) betalen €595,00.

Wil je twee weken op kamp? 

Boek je voor 1 september 2023? Dan krijg je 100 euro vroegboekkorting! 

Je kunt MusicalCamp ook combineren met een van onze andere kampen: MuziektheaterKamp, TheaterMasterclass of DanceBootcamp. Ook dan geldt de kortingsactie. 

Locatie en verblijf

MusicalCamp vindt plaats in Hapert, een dorpje onder Eindhoven.  Op deze locatie bouwen wij ons zomerkamp op. We beschikken over twee grote groepsaccommodaties met slaapverblijven, leslokalen en sanitair. Daarnaast bouwen we op het terrein een grote bartent, dinertenten en lestenten. Ook zijn er twee tentvelden met onze tenten voor verblijf. 

Slapen doe je op kamp in een gedeelde slaapkamer of in een tent. Dat kan je zelf kiezen tijdens het boeken. Alleen onze jongste deelnemers van 8 t/m 12 jaar slapen altijd in een tent.

De locatie is moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Zorg dus dat je van tevoren vervoer regelt. Het is natuurlijk makkelijk als je gehaald en gebracht kunt worden,

Kom je zelf met de auto? De locatie biedt genoeg parkeermogelijkheden om je auto de hele week te laten staan.