Algemene Informatie MusicalCamp

Voor je meegaat op MusicalCamp, wil je natuurlijk van alles weten. Wat is MusicalCamp precies? Wat kan ik allemaal verwachten tijdens MusicalCamp? En van wie krijg ik straks les?

Op deze pagina vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Maar staat het antwoord op jouw vraag hier niet bij? Neem dan gerust contact met ons op via onze klantenservice.

Het lesprogramma 

Tijdens MusicalCamp is er een uitgebreid programma dat bestaat uit een lesprogramma (overdag) en een avondprogramma. We proberen dit zoveel mogelijk af te stemmen op de verschillende leeftijdsgroepen. Ga naar de programma pagina om alle informatie over de programma's te vinden. 

Data MusicalCamp 2018

Voor 2018 kan je kiezen uit de volgende weken:

  • 21 t/m 27 juli 2018
  • 28 juli t/m 3 augustus 2018
  • 4 t/m 10 augustus 2018

Er is maar beperkt plaats, dus wees snel met boeken. En check natuurlijk wanneer je vrienden/vriendinnen gaan, zodat je elkaar niet mis loopt. De reden dat er meerdere weken kamp zijn, is omdat we zo de kleinschaligheid kunnen behouden. 

Kosten MusicalCamp

Één week MusicalCamp 2018 jongeren en volwassenen kost €595,00. Kinderen (8 t/m 12 jaar) betalen €525,00. Wil je twee weken op kamp? Dan krijg je op de tweede week €200,00 korting!

Je kunt MusicalCamp ook combineren met een van onze andere kampen: MuziektheaterKamp, VocalMasterclass of DanceBootcamp. Ook dan geldt de kortingsactie. 
Locatie MusicalCamp

MusicalCamp vindt plaats in Hapert, een dorpje onder Eindhoven. Voor meer informatie over de accommodaties kun je terecht op de locatie-pagina

Informatie over vervoer

De locatie is moeilijk te bereiken met het openbaar vervoer. Zorg dus dat je van tevoren vervoer regelt. Het is natuurlijk makkelijk als je gehaald en gebracht kunt worden, maar je kunt ook contact zoeken met andere kampdeelnemers. Bezoek daarvoor eens onze Facebookpagina

Kom je zelf met de auto? De locatie biedt genoeg parkeermogelijkheden om je auto de hele week te laten staan. 

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Waarderweg 19
2031 BN Haarlem

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01