Donna-Jo over MusicalCamp

Zomervakantie 2013. Voor het eerst ga ik naar MusicalCamp. Gespannen en vol enthousiasme ga ik deze week tegemoet. Dit jaar ga ik voor mijn derde jaar mee op kamp en om nog enthousiaster over te komen, ga ik 2 weken mee op kamp. 

Voor mij een inspirerende, leerzame week waarbij ik de kans krijg mijn kwaliteiten te ontwikkelen. Een week waarbij ik mezelf kwetsbaar opstel en daardoor hele mooie dingen ontstaan en voor mij nieuwe inzichten ontstaan. Zelfontwikkeling. Inzicht verwerven in eigen identiteit. Musicalcamp is niet alleen een kamp om je zang, dans en spel te ontwikkelen maar ook als mens maak je een mooie ontwikkeling door. Ik ben een persoon die pas echt zichzelf durft te zijn als ik mezelf veilig voel binnen een groep. Bij MusicalCamp word je gelijk in een groep gezet waarbij je waarschijnlijk bijna niemand kent en je moet toch proberen je volledig bloot geven tijdens de lessen.

Ik wil afsluiten met het woord: gezellig! Want dat is MusicalCamp zeker!

“MusicalCamp is niet alleen een kamp om je zang, dans en spel te ontwikkelen, maar ook als mens maak je een mooie ontwikkeling door.”

KampVakanties.nl is aangesloten bij het landelijk steunpunt Kindervakanties. 

Contactgegevens

Correspondentieadres
Ramaekers Entertainment
Rijksweg 324
2071 CR Santpoort-Noord

Kamp locatie:
Dalem 17, Hapert (Brabant)

Telefoon: +31(0)23 205 2079
E-mail: info@kampvakanties.nl

Kvk: 24480035
BTW nummer: 180582185B01